Echipa Creative Wizards

Echipa Creative Wizards

                 Creative Wizards reprezintă rodul imaginaţiei noastre, al dorinţei de a împărtăşi o lume fotografică cu voi şi pentru voi. Ceea ce ne-am propus încă din prima clipă, a fost să reunim o echipă care să pătrundă pe acest tărâm vast al imaginii alături de noi, astăzi numărând şapte membri, fiecare contribuind la conceptul comun stabilit. De-a lungul călătoriilor săvârşite de membrii Creative Wizards, am realizat împreună că imaginea este mai întâi de toate un limbaj, iar minunăţia acestui limbaj este cu şi despre noi oamenii, aşa că ne-am hotărât să ne concentrăm forţele pentru a oferi un ‘dialog fotografic’ de care şi noi, dar şi clientul să fim mândri. Echipa Creative Wizards constituie şapte membri, fiecare alcătuind un pilon de rezistenţă al serviciilor pe care le oferă.

Dragos Stoica este un împătimit al fotografiei. Pentru cei care încă nu-l cunosc, Dragos este inginer şi lucrează în domeniul IT, acordând o atenţie deosebită artei fotografice, călătorind mereu în căutarea cadrului perfect. Cunoştinţele sale în ceea ce priveşte tehnica fotografică sunt răvăşitoare, chiar dacă mereu se va arăta modest, va acţiona mereu spre binele comunităţii fotografice.

Celui din urma i se alătură Rusu Dumitru Costinel, un tânăr a cărui ambiţie nu cunoaşte limite, îndrăgostit de fotografie de mai bine de 10 ani, a explorat zona vizuală fără răsuflu si a ales ca fotografia sa depaseasca granita pasiunii, sa ii devina meserie. Nu ezită niciodată să sublinieze importanţa perseverenţei, încurajând mereu termenul de ‘echipă’.

Al treilea membru este Andrei Răceală ne destăinuie faptul că aparatul de fotografiat este astăzi, parte din fiinţa sa, iar cureaua aparatului de gâtul său a ajuns să fie ”o prelungire a corpului,într-un mod bizar, dar natural”. Andrei este un cumul de emoţii, ceea ce adoră să surprindă şi în fotografiile sale, mereu prezent şi determinat, mereu cu un zambet pe buze.

Catalin Chiţu, aşa cum el ne povesteşte, “este un perfecţionist fără echivoc”, reuşind mereu să ia în calcul orice detaliu. Este parte din această lume a fotografiei încă din 2007, iar de atunci vizualul este modul în care îsi ocupă timpul liber. Pasionat de asemenea de design, îl găseşti adesea schiţând un logo, ori retuşând un proiect de grafică vectorială.

Alexandru Stoica este în posesia unor abilităţi de comunicare de seamă, măsurând fiecare decizie şi întotdeauna răzbind cu o soluţie. Mereu în căutarea unui cadru dinamic, nu ezită niciodată să părăsească zonă de confort şi să meargă acolo unde alţii nu au îndrăznit. Consideră că regulile în fotografie pot fi încălcate, potenţialul creativ fiind uşor de exploatat astfel.

Pentru Răzvan Vasile fotografia este o modalitate de a se întoarce în timp, într-un loc ori într-un moment drag lui. Tărâmul vizual l-a descoperit printr-un fericit accident, ne povesteşte acesta, care l-a făcut să pună preţ însemnat pe drum şi mai puţin pe obiectiv în sine. “Fotografia mă împinge să călătoresc şi să ofer celorlalţi un bilet în timp şi spaţiu.”

Cel de-al şaptelea membru este chiar cel care vă scrie aceste rânduri. Lungu Cosmin Andrei chiar dacă nu este în slujba fotografiei, reprezintă unul din elementele creative, având darul cuvintelor. Savurează fiecare proiect în parte, mereu căutând să redea caracterul distinct al clientului. Pentru el, o fotografie nu face cât o mie de cuvinte, căci citând un bun prieten în branşa textualizării: “Ale cui cuvinte sunt aşa ieftine?”

http://www.creativewizards.ro/wp-content/uploads/2017/07/Untitled-2-1-1148x677.png

Creative Wizards îşi doreşte să devină partenerul de nădejde, a cărui prezenţă inspiră încredere şi viziune.  Serviciile Creative oferă o disponibiltiate în orice zonă a fotografiei, de la un simplu shooting foto, la cele de eveniment, corporate ori fashion. Experienţa membrilor Creative Wizards în toate ramurile fotografiei, poate fi evaluata prin intermediul portofoliului consistent.

Împreună cu voi, Creative Wizards va schiţa fiecare detaliu al proiectului, iar odată în mâinile noastre, conceptul este ca şi realitate. Vă invităm să admiraţi portofoliul membrilor Creative Wizards şi să călătoriţi alături de noi în acest voiaj al imaginilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating*